7 Štedni savjeti Restorani Ne žele da znate

Sadržaj:

7 Štedni savjeti Restorani Ne žele da znate
7 Štedni savjeti Restorani Ne žele da znate

Video: 7 Štedni savjeti Restorani Ne žele da znate

Video: 7 Štedni savjeti Restorani Ne žele da znate
Video: Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac 2023, Prosinac
Anonim
Image
Image

Jedi u baru

Kao da vam je potreban još jedan izgovor za sjesti u baru, ovdje je još jedan: mnogi restorani nude istu hranu u baru kao u glavnom restoranu, ali za povoljnije cijene. Možda ćete morati naručiti nekoliko jela za dijeljenje jer dijelovi mogu biti manji, ali vaša ušteda i dalje će biti značajna. A budući da većina restorana ima stolnu uslugu u baru, možete uzeti djecu.

Uštedite novac na alkoholu

Najlakši način za napraviti večeru skupo je naručiti bocu vina - ali tko može odoljeti malom pinotu s tjesteninom? Riješite se ovog dodatnog trošenja odlaskom u restoran BYO (Bring Your Own), koji ne služi alkoholu, ali će vam se svidjeti (ili ukloniti) tvoje za tebe i uliti je u čašu. Restorani koji služe alkoholu također često dopuštaju gostima da donose vlastitu u svakom slučaju, u slučaju da gosti imaju posebnu zabrinutost zbog hrane - zovite se i pitajte dopušta li vam donijeti vlastitu i koliko je njihova "naknada za corkiranje". Ova naknada nadoknađuje svoje troškove, ali obično je smidgen od onoga što biste platili naručivanju s izbornika. Ako biste samo voljeli čašu vina, pokušajte pitati ima li "vina doma". Mnogi restorani će vam uliti što god je ostalo u bocu iza bara za samo 3 dolara.

Vidi također: 12 stvari koje ne biste trebali nikada potrošiti na novac

Gdje djeca jedu besplatno

Bez obzira koliko smo se trudili, uvijek završavamo na večeru više nego što bismo željeli. Lakše se ne osjeća loše kad otičemo u restoran gdje djeca jedu besplatno. Da biste pronašli grupu u vašem području, posjetite KidsMealDeals.com ili preuzmite njihovu aplikaciju. Unesite poštanski broj i naći ćete ponude od lančanih restorana i lokalnih zglobova koji su blizu vas. Zapamtite, restoran koji nudi ponude za djecu također nudi i skromne cijene za odrasle predjele!

Pogledajte Restoran tjedan

Gotovo svi veliki gradovi nude "tjedan restorana" jednom ili dvaput godišnje. Tijekom ovog tjedna možete ručati u nekim od najljepših restorana u gradu zbog troškova prehrane u Applebee's! Većina restorana će vam ponuditi fiksnu cijenu od tri slijeda ili izbornik "prix fixe" koji vam omogućuje da odaberete nekoliko različitih opcija za ručak ili večeru. Ovo je izvrsna prilika da isprobate taj fancy restoran koji ste pročitali o TV-u ili vidjeli na televiziji, ali nikada ne biste mogli priuštiti. Samo pazite da ne naručite izvan izbornika! Ta bi šalica kave mogla koštati polovicu onoga što ste upravo platili za cijeli obrok! Pogledajte ovaj popis restorana tjedana diljem SAD-a, ili upišite "restoran tjedan" i ime vašeg najbližeg grada u tražilicu.

Savjet za ručak

Ako često naručujete hranu za odvoženje, razmislite o posjeti najdražim restoranima u vrijeme ručka. Većina zglobova za odvajanje nude specijalitete za ručak koji su iste hrane kao i večera za manje. Uobičajeno dolaze u manjim veličinama, ali smo otkrili da obično ne trebamo ono što restoran smatra veličinom veličine večere. Kupujte popodne, stavite u hladnjak, a zatim ponovo zagrijte na večeru za uštedu!

Nisko trošak za uzimanje

Ako razmišljate o uzimanju za večeru, najprije razmislite o svojoj trgovini. Supermarketi često nude unaprijed pripremljenu hranu s niskom cijenom kako bi privukli kupce, a često ćete naći niske cijene na roštilju, kokoši, salata od tjestenine i još mnogo toga. Samo budite sigurni da ne izvršavate nikakve impulsne kupovine nakon što budete u trgovini!

Jeftinije kave

Ako ste lovac za kavu, znate koliko su skupi oni ukusni kolači kave. Ako postoji koledž ili sveučilište u blizini vašeg doma, provjerite kampusu za vašu kofeinu - to je manje skupo i jednako dobro kao i lokalni Starbucks.

Saznajte više sjajnih savjeta za naš podcast pretplatom na iTunes ili Krojač! Također se možete prijaviti za našu bilten i slijedite nas na Facebooku za naše svakodnevne savjete!

Slika ljubaznošću Shutterstocka. Više savjeta koji su znali?

Preporučeni: