Što je smanjenje poreza na promet novih vozila?

Sadržaj:

Što je smanjenje poreza na promet novih vozila?
Što je smanjenje poreza na promet novih vozila?

Video: Što je smanjenje poreza na promet novih vozila?

Video: Što je smanjenje poreza na promet novih vozila?
Video: Kako platiti manje poreza na dobit 2023, Prosinac
Anonim
Image
Image

U ovoj emisiji razgovarat ću o smanjenju poreza na promet vozila - porezna olakšica koja je dostupna za većinu vozila kupljenih nakon 16. veljačeth od 2009.

Koja je nova prodaja i odbitak od trošarina?

Moja preporuka nije kupiti novi auto samo zbog poreznih poticaja. Nemojte dopustiti da vas dovede u posao koji vam ne treba ili zaista ne možete priuštiti. Niti biste trebali razbiti i kupiti novo vozilo, prilikom kupnje korištene može biti pametnija opcija. Drugim riječima, ne trošite tisuće više na novi automobil, umjesto da kupite dobru kvalitetu koja se koristi, samo da biste spremili nekoliko stotina dolara na poreze. Utjecaj te odluke bio bi veći mjesečni isplata, a možda i veći kamatni trošak ako trebate produžiti duljinu zajma kako biste ga mjesečno povećali. Odbitak ili bez odbitka, uvijek shop mudro za vozila i cjenjkanje za najbolji posao moguće.

Međutim, ako ste odlučili kupiti novo vozilo, svakako iskoristite odbitak poreza na promet tako da završite kupnju prije kraja 2009. Ako ste već kupili vozilo koje je kvalificirano nakon 16. veljačeth ove godine i vaš je prihod ispod granice koju sam spomenuo za vaš status podnošenja prijave, ne zaboravite uzeti odbitak na svoj povratak za 2009. godinu i uštedjeti novac na porez.

Upravni

Zahvaljujemo svima koji su preuzeli Djevojka s novcem 10 koraka do slobodnog duga, Nabavite kopiju danas na Audible.com, Amazon.com i iTunes storeu. To je odličan način podrľavanja podcasta i krenuti na bolju financijsku budućnost.

Drago mi je što slušate. Chi-Ching, to je sve za sada, ljubaznošću Money Girl, vašim vodičem za bogatiji život.

Više resursa:

Porez na promet i odbitak naknada za kupnju novih vozila Odbitak prodaje automobila i trošarina: Pitanja i odgovori

Slika ljubaznošću Shutterstocka Više savjeta od Money Girl

Preporučeni: